avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inregistrare trafic
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inregistrare trafic

Hello,

1) Este legal sa folosesc o camera video in masina/bicicleta pentru a inregistra traficul/pietonii?

2) Este legal sa inregistrez discutiile avute cu cineva (fie persoane private, fie agajati ai unei instituii publice, in spatiul privat, dar in spatiul public)?

3) Este legal sa inregistrarile efectuate la punctul 1) si 2) sa le fac publice?

Alte discuții în legătură

Lnregistrare convorbiri telefonice proprii iulia_i iulia_i Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu legea care reglementeaza inregistrarea convorbirilor telefonice. M-ar interesa daca acele convorbiri telefonice dintre ... (vezi toată discuția)
Pot face publice inregistrarile convorbirilor telefonice/video si daca da, unde? sierra sierra In cazul in care obisnuiesc sa inregistrez convorbirile mele telefonice cu diverse persoane, le pot publica pe Internet sau difuza la TV/radio? Acum cativa ... (vezi toată discuția)
Utilitatea unei inregistrari de camera auto CristiDumi CristiDumi Buna ziua Detin de peste 3 ani o camera video de inregistrat din masina (dash-cam). Cu foarte mare intarziere, recunosc :(, mi-am pus problema utilitatii ... (vezi toată discuția)