avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Litigiu firma asigurari pentru furt auto
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Litigiu firma asigurari pentru furt auto

Buna ziua.Am postat acest anunt in urma unei probleme cu o firma de asigurari.Acum 3 luni mi s-a furat masina personala un Opel Astra Caravan 2005, in prealabil fiindu-mi sustrase din buzunarul gecii cheile masinii si telefonul mobil.Firma de asigurari m-a instiintat ca nu mi se ofera nici o despagubire,neavand ambele chei.Credeti ca pot castiga un eventual proces cu ei daca am un avocat bun? Astept eventual raspuns din partea unui avocat.Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristinascripa , utilizator 18:21, 12 Ianuarie 2006
Raspunsul il puteti gasi doar in clauzele contractului de asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare casco pentru furt auto andreimar andreimar Ma numesc Marinoiu Andrei,sunt din Ploiesti si am urmatoarea problema: intr-o noapte, in timp ce eu si membrii familiei mele dormeam la etajul unui imobil ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare despagubire casco nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea o intrebare: in cazul in care societatea de asigurari, refuza acordarea despagubirii in baza politei CASCO (pe motivul ca a fost vorba de o ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina furata avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Tocmai mi s-a intamplat cel mai nebunesc lucru pe care pot sa mi-l imaginez. Sunt sunat la 5 dimineata de un prieten care ma anunta ca masina ... (vezi toată discuția)