avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Acuzatii aduse
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Acuzatii aduse

Buna ziua sunt functionar public si am fost acuzat de catre un detinut ca a-s fi primit foloase necuvenite ex. cafe ,tigari, ciocolataetc.Ce se poate face?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:54, 5 Iunie 2017
Daca acest detinut a facut sesizare, superiorii dvs. sunt obligati sa cerceteze. Este declaratia dvs. impotriva declaratiei detinutului. Daca ati fost acuzat pe nedrept acest fapt se va dovedi, dvs. putand a va indrepta ulterior cu o chemare in judecata a detinutului. La etc. intra cumva si bani? Daca insa ati fost acuzat pe drept, iar aceste fapte se dovedesc puteti fi chiar demis din functie pe motivul de luare de mita. Daca incidentul ia amploare va indic sa va angajati un avocat.
Ultima modificare: Luni, 5 Iunie 2017
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire de foloase necuvenite mjion mjion Am inteles, dare de mita - luare de mita. La primirea de foloase necuvenite, ce calitate are persoana de la care se primesc foloasele necuvenite? sau, ce ... (vezi toată discuția)
Coruptie anamariaana anamariaana care este, dupa parerea voastra, diferenta intre dare de mita si luare de mita (nu definitia lor din C.P.) ? (vezi toată discuția)
Invinuit de luare de mita lupy lupy SUNT POLITIST SI AM FOST RAPORTAT LA DGA DE CATRE COLEGUL MEU ,CUM CA AM LUAT MITA SUMA DE 50 LEI(500.000 LEI VECHI) DE LA O PERSOANA, CARE A FOST DEPISTATA CU ... (vezi toată discuția)