avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie la PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie la PFA

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: sotiei ii expira ccc de 2 ani in octombrie 2017, ea este traducator autorizat si doreste sa-si infiinteze PFA pentru a beneficia in continuare de stimulentul de insertie, pana la implinirea varstei de 3 ani.

In aceasta situatie, ce conditii trebuie sa indeplineasca si ce acte trebuiesc depuse?

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:26, 1 Iunie 2017
Cererea de acordare a stimulentului de insertie va fi însoţită de dovada eliberată de angajator sau, după caz, de alte documente eliberate de autorităţile competente ori de declaraţia pe propria răspundere din care să rezulte că aceasta realizează sau urmează să realizeze venituri supuse impozitului.

Actul doveditor privind realizarea de venituri, precum şi nivelul lunar, trimestrial sau anual al acestora, eliberat catre organele competente, este dovada privind venitul calculat în vederea plăţii anticipate a impozitului, eliberată de autorităţile competente, în cazul persoanelor care realizează venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil - pfa norma de venit adrianppa adrianppa Salut, Ce documente pun in dosarul pentru indemnizatie crestere copil pentru a demonstra veniturile efective din PFA, avand in vedere ca impozitul platit de ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot obtine stimulentul de insertie? Andreea277 Andreea277 Buna ziua.Sunt insarcinata si detin o intreprindere individuala.Acum sotul meu pe baza unei procuri se ocupa de firma,practic e administrator in locul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc zane ana maria zane ana maria Bună ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti, am un pfa și am vândut teren agricol cumpărat pe pfa, venitul încasat se î a în calcul la idemnizatie ... (vezi toată discuția)