avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de odihna platit integral la iesirea la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de odihna platit integral la iesirea la pensie pt anul in curs

Buna ziua.
O intrebare simpla la care nu gasesc informatii. In Legea pensiilor nu este specificat nimic
Urmeaza sa fiu pensionat in luna iulie, si intreb daca societatea unde lucrez este obligata sa plateasca integral CO pt anul in curs. Mentionez ca nu am fost in CO in acest an
Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:56, 1 Iunie 2017
Legea pensiilor nu cuprinde reglementari cu privire la relatiile de munca.

Co se acorda proprotional cu perioada lucrata. Prin urmare, la incetarea c.i.m. vi se vor compensa in bani zilele de CO neefectuate si aferente perioadei cuprinse intre 01.01.2017 si data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu la pensionare mancameliaelena mancameliaelena Daca cineva isi depune dosarul de pensionare la data de 01.07, la cate zile de concediu are dreptul in anul respectiv tinand cont ca nu a efectuat nicio zi? (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, Va rog, la data 05.05.2017, ia incetat contractul de munca, Mentionez ca institutia are sa-i plateasca 3 zile CO neefectuat din anul 2016, si ... (vezi toată discuția)
Dreptul la zile de concediu de odihna 11Andreea22 11Andreea22 Buna Ziua , Va rog sa imi spuneti la cate zile de concediu de odihna am dreptul pentru perioada 18.06.2015 - 13.10.2015? se iau in calcul si zilele ... (vezi toată discuția)