avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta definitiva

Ce sanse sunt ca un proces pe denominare pierdut pe fond si la apel sa fie castigat la recurs?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:19, 1 Iunie 2017
Nu cred ca va incadrati in criteriile prevazute de art. 483 c.pc. privind cazurile in care se poate face recurs.
Ca sa va incadrati in preved.art.483(2)NCPC privind recursul trebuie sa aveti in vedere valoarea in bani a cererii de recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs maryan_eu maryan_eu care sunt situatiile sau obiectele unui dosar la care nu se mai poate face recurs ci doar fond si apel ? daca se poate sa-mi specificati articolul. Multumesc (vezi toată discuția)
Se poate introduce recurs pentru cerere in pretentii pe noul cod? seldom seldom Buna ziua, Daca am pierdut apelul pe o cerere in pretentii cu o valoare de 100.000 lei, se mai poate introduce RECURS? Sau mi se va respinge ca ... (vezi toată discuția)
Apelul poate fi atacat dupa noul cod civil? comerciantu comerciantu mai multe procese pe fond ,reclamata face apel ,apelul se respinge ca find nefondat printro hotarire definitiva,acum intreb dupa noul cod civil se mai poate ... (vezi toată discuția)