avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

Eram pe o strada cu cate un singur sens de mers si fiind pe banda mea de mers am vrut sa parchez.Am semnalizat si incadrindu-ma putin spre axul drumului am virat dreapta sa intru in parcare moment in care am intrat intr-un taxi ce ma depasea prin dreapta.Politia m-a scos pe mine singurul vinovat ca nu m-am asigurat.Mentionez faptul ca vinovatia au constatat-o pe baza schitelor,nefiind la locul faptei.Sunt VINOVAT?Mi s-a dat si amenda 600ron
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 19:18, 13 Iunie 2017
Te rog precizati de ce sunteti sactionat in PV de contravenite ? Ar fi minunat daca ati preciza conf carui articol sunteti sanctionat cu 600 ron.
Taximetristul ar putea f bine sa fie sanctionat pentru nerespectarea distantei laterale la depășire...
Unde ati acrosat taxiul? Cu ce parte a autoturismului dvs? Din cate încerc sa îmi dau seama dvs. s
unteti cel care a intrat pe banda cealaltă de mers?
L-am acroșat cu partea dreaptă când am vrut să intru în alveola de parcare
Nu știu, pe actul de contravenție nu se înțelege, mi-a dat partea cu indigoul care nu se înțelege
Era banda mea de mers(strada are cate o singură bandă)

Alte discuții în legătură

Accident auto, stabilire vinovat Chrysk2 Chrysk2 Buna ziua , nu stiu exact ce sa fac , azi am discutat cu un avocat maine vom merge sa facem acte si apoi vom merge sa vedem dosarul. Ok , deci... Am avut un ... (vezi toată discuția)
Accident auto. declarata vinovata pe nedrept IrinaN IrinaN Buna dimineata. Numele meu este Irina, si va cer sfatul in legatura cu deciziile si actiunile pe care ar trebui sa le urmez pentru a mi se face ... (vezi toată discuția)
Accident auto, nu vreau sa inmanez rca-ul kartush1977 kartush1977 Salutare catre toti membri forumului..pe aceasta cale cer ajutorul celor avizati in urmatoarea problema: am fost implicat intr-un accident de circulatie mai ... (vezi toată discuția)