avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Legea -70 cumparare proprietati
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Legea -70 cumparare proprietati

Daca eu am avut un apartament al meu si dat fiind ca eram in divort cu sotul am fost obligata sa l trec pe numele altcuiva rezervandu mi dreptul de habitatie viagera . Acum as dori sa mi fac actele si a aparut legea cu transferul bancar . Ce ma sfatuiti sa fac neavand suma respectiva ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 2 Iunie 2017
Stabiliti pretul sub 50mii de lei sau, daca vreti sa treceti valoarea reala, stabiliti in contract plata pretului in rate sub 50mii de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate tibi2008 tibi2008 Parintii sunt divortati si nu s-a efectuat un partaj legal. Problema este la o casa care este pe numele tatalui. Nu exista titlu de proprietate(pamantul fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! urmează sa cumpăr un ap de la soacra meu cu clauza ... Emanuela12345 Emanuela12345 Buba ziua!Urmează sa cumpăr un ap de la soacra meu cu clauza de habitatie viagera pt ea.Cumnata mea vrea jumătate din suma.Este corect având în vedere ca ... (vezi toată discuția)
Anulare c/v apartament wetrose wetrose speta:vanzare apartament catre unul din parinti de catre sot si sotie,urmeaza divortul iar sotia cere anulare c/v pe motive de pret neserios(pt a plati taxe ... (vezi toată discuția)