avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... model decizie reziliere contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

model decizie reziliere contract

aveti cumva un model a deciziei de reziliere unilaterala a contractului de prestari servicii?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 14:05, 23 Septembrie 2009
noi (adica soc.la care ”activez” ) lucram in general cu adresa/ nota informativa expediata catre prestatorul de servicii pe care il anuntam ca dorim rezilierea / incetarea contractului.

MODEL:

Nr.________/__________2009

Ctre,
S.C. .......................
.....................

Prin prezenta va aducem la cunostinta ca suntem nevoiti sa va solicitam incetarea executarii contractului nr. ..............si inregistrat la societatea noastra sub nr..............in baza prevederilor art............– ”Conditiile de incetare a contractului” lit ...... potrivit carora “prezentul contract poate inceta prin ..........................”.

In asteptarea unui raspuns,

Va mul]umim pentru intelegere.

Director General,
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
Monica H., Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model redactare notificare incetare contract de inchiriere depozit costache mugur costache mugur Salut, ma poate ajuta cineva cu un model , cum sa redactez o notificare de incetare inchiriere pentru un depozit de materiale. Multumesc (vezi toată discuția)
Revisal cristinamuscau cristinamuscau buna ziua, Am si eu o intrebare, si anume: Sunt de la o societate care a avut o firma specializata pentru completarea si transmiterea registrului de ... (vezi toată discuția)
Demisie cu acordul ambelor parti robert88 robert88 Buna ziua. Am nevoie de un model de demisie cu acordul ameblor parti. Va multumesc. (vezi toată discuția)