avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... revenire la munca din concediul de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

revenire la munca din concediul de crestere a copilului

Daca se doreste sa se revina la munca din concediul de crestere a copilului inainte de durata de 2 ani este necesar sa imi anunt angajatorul in scris?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:43, 2 Iunie 2017
Da, este necesar sa se anunte angajatorul despre aceasta deciziei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal baltamircea baltamircea sotia mea a ramas insarcinata in luna decembrie.Incepand cu 01 01 2015 a luat tot concediul de odihna pt ca nu a mai putut merge la munca.Dupa ce a terminat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si concediu crestere copil!!! corina.trandafir corina.trandafir ....Am o angajata care a nascut in septembrie anul trecut...nu a cerut concediu ptr cresterea copilului. Acum insa vrea sa intre in concediu crestere copil ... (vezi toată discuția)
Incetare primire indemnizatie crestere copil hudulineugenia hudulineugenia buna ziua! in data de 24 dec 2015 nepotul meu implineste 2 ani, cu cat timp inainte trebuie sa mearga mama sa anunte la primarie incetarea primirii ... (vezi toată discuția)