avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... unde????si cine????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

unde????si cine????

Si daca patronii ne cheama obligatoriu la munca unde se poate face reclamatie??? Si ce bugetar vine in control in ziua aia daca ei sunt liberi???? Ca pe baza declaratiilor ulterioare luate de la salariati nu vor scoate nimic de la acestia deoarece se tem sa nu isi piarda locul de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:40, 2 Iunie 2017
Un bugetar vine in control la un patron in zilele libere oficiale doar pentru a verifica rezultatul controlului facut in zilele lucratoare.
Asa ca nu va mai faceti atatea griji unde sa reclamati. Daca tot
usi doriti sa iesiti in evidenta puteti reclama la ITM, Inspectoratul Teritorial de Munca.
Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.

Bugetarii care vin in control au ordin de serviciu pentru ziua respectiva, indiferent daca este sau nu lucratoare acea zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

...dreptul muncii .buna ziua! lucrez intr un supermarket de cca6 ani si am un contract ... Adina777 Adina777 Buna ziua! Lucrez intr un supermarket de cca6 ani si am un contract de munca colectiv.inafara faptului că volumul de munca este inuman pentru numărul de ... (vezi toată discuția)
Lucrez la negru si patronul ne-a scos datoare, obligatia de a plati datoria floralin floralin buna ziua .am o mica problema o vecina lucreaza la negru la un magazin de linga noi, patronul le-a scos datoare 1400 ron ele lucreaza la negru la el nu au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, lucrez intr-o companie care ne cheamă și câte 5 ... cloudabz cloudabz Buna ziua, lucrez intr-o companie care ne cheamă și câte 5 zile consecutive câte 12 ore pe zi, când vroiam liber și ma ofeream sa lucrez 5 zile mi se ... (vezi toată discuția)