avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, lucrez intr-o companie care ne cheamă și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, lucrez intr-o companie care ne cheamă și câte 5 ...

Buna ziua, lucrez intr-o companie care ne cheamă și câte 5 zile consecutive câte 12 ore pe zi, când vroiam liber și ma ofeream sa lucrez 5 zile mi se spunea ca nu e legal și nu se poate dar când ii convine firmei nu mai e problema.Intrwbarea mea , este legal pana la urma sa fim obligați sa venim sub pretextul orelor suplimentare dar sa nu fie opțiunea de a sta acasă.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:53, 1 Noiembrie 2022
Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea

In speta, puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemată la inventar in timpul liber, adică sâmbătă şi duminică. ... Loredana080 Loredana080 Chemată la inventar in timpul liber,adică sâmbătă şi duminică. Bună ziua. Astăzi am fost anunţată de către administratorul firmei la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Ma obliga sa lucrez si sambata ady_adrian ady_adrian Lucrez la o companie multinationala. Lucrul se desfasoara in 3 schimburi de Luni pana Vineri. In unele cazuri venim si sambata orele fiind platite dublu, DAR ... (vezi toată discuția)
Probleme la locul de munca mariusastra mariusastra Buna ziua am si eu o nelamurire in legautra cu legea privind sambetele lucrate sa va explic lucrez la un depozit de piese auto si in contractul de munca pe ... (vezi toată discuția)