Acum 3 zile pe DN1, dorind să mă deplasez către București, m-am urcat intr-un maxi-taxi în care nu erau locuri libere, aflandu-se mai multi calatori in picioare. Am achitat călătoria, șoferul a aruncat nervos bacnota de 50 lei către geamul din dreptul dansului, m-am ținut de bara de lângă scaunul șoferului, nu a durat 1 minut punând o frână bruscă, dorind să evite impactul cu autoturismul din față. Persoanele din spate au fost aruncate în față, eu fiind prima persoana din față, lângă mine aflandu-se o altă doamnă care se ținea de aceeași bara, au fost am fost aruncată în parbriz, alegandu-mă cu fractura nazala, dureri cervicale și fața tumefiata. Politia rutieră a fost în apropiere, am fost transportată la spital pentru investigații de către Pompierii Smurd. Șoferul nu s-a mai interesat de starea mea decât la câteva ore după accident. Cum vor evolua lucrurile și care sunt pasii care vor trebui urmați?
Faceți o plângere penală î,potriva șoferului și a societății de transport. Mergeți neapărat la IML pentru a vi se elibera un certificat medico-legal pentru a se stabili numărul de îngrijiri medicale.