avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Victimă accident rurier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Victimă accident rurier

Acum 3 zile pe DN1, dorind să mă deplasez către București, m-am urcat intr-un maxi-taxi în care nu erau locuri libere, aflandu-se mai multi calatori in picioare. Am achitat călătoria, șoferul a aruncat nervos bacnota de 50 lei către geamul din dreptul dansului, m-am ținut de bara de lângă scaunul șoferului, nu a durat 1 minut punând o frână bruscă, dorind să evite impactul cu autoturismul din față. Persoanele din spate au fost aruncate în față, eu fiind prima persoana din față, lângă mine aflandu-se o altă doamnă care se ținea de aceeași bara, au fost am fost aruncată în parbriz, alegandu-mă cu fractura nazala, dureri cervicale și fața tumefiata. Politia rutieră a fost în apropiere, am fost transportată la spital pentru investigații de către Pompierii Smurd. Șoferul nu s-a mai interesat de starea mea decât la câteva ore după accident. Cum vor evolua lucrurile și care sunt pasii care vor trebui urmați?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:08, 2 Iunie 2017
Faceți o plângere penală î,potriva șoferului și a societății de transport. Mergeți neapărat la IML pentru a vi se elibera un certificat medico-legal pentru a se stabili numărul de îngrijiri medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala, amenintari, fuga de la locul accidentului Gabriela91 Gabriela91 In data de 25. 06.2013, pe DN1, un sofer la volanul unui Range Rover a mers in paralel, pe sens invers, cu masina in care ne aflam eu si parintii mei, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in urma caruia a murit o persoana danadaia danadaia Buna ziua In luna noiembrie in timp ce tranversa strada oblic prin loc nepermis si prin spatele unui autobuz care se pusese in miscare a fost lovita de un ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare grava berdan dumitru berdan dumitru Mama mea in virsta de 73 ani se afla in maxi taxi spre o anumita destinatie .Se afla pe un scaun din fata de linga usa fata ,cind din spate, maxi taxi a fost ... (vezi toată discuția)