avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin de identitate

Care este perioada de reinnoire a actului de identitate?
Ultima modificare: Vineri, 2 Iunie 2017
mancameliaelena, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:39, 3 Iunie 2017
Cu cel mult 180 de zile inainte de expirarea termenului de valabilitate a actului de identitate, dar nu mai putin de 15 zile, titularul sau reprezentantul legal al acestuia are obligatia sa solicite serviciului public comunitar de evidenta a persoanelor eliberarea unei noi carti de identitate
In cazul in care apar schimbari, de domiciliu, de nume, de fizionomie, etc. aveti 15 zile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iunie 2017
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume ContSters116875 ContSters116875 In cazul schimbarii numelui, ca urmare a casatoriei, in cat timp se pot actualiza datele la : banca (in cazul unui credit deja existent), serviciu ( ... (vezi toată discuția)
Buletin facut tarziu bogdanirimia bogdanirimia buna ziua! as vrea sa stiu daca mi se va da amenda din cauza ca nu mi-am facut cartea de identitate la timp.eu am intarziat 2 ani deoarece am fost plecata din ... (vezi toată discuția)
Despre cartea de identitate costel01 costel01 As dori sa stiu cu cat timp inainte de a expira cartea de identitate pot sa o actualizez?este adevarat ca termenul este de 180 de zile?Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)