avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare produse achizitionate pe set
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare produse achizitionate pe set

Buna ziua!Ma intereseaza cum pot inregistra produsele achizitionate per set si comercializate per bucata.Spre exemplu un produs vine pe set de 3 bucati la pretul de 13 lei si va fi comercializat la 6 lei bucata.Am sistem de gestiune electronic care se ocupa si de contabilitatea primara si nu stiu cum sa le inregistrez.
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Schimbare unitate de masura la vanzare ContSters340956 ContSters340956 Buna ziua, firma la care lucrez intampina urmatoarea problema. Avem o intrare de produs x cu 500 bucati. S-a creat un produs in sistem iar cand s-a facut ... (vezi toată discuția)
Problema nir-uri / factura furnizor NNSilviu NNSilviu Buna seara. Am unele nedumeriri si sper ca ma puteti indruma. Am deschis un S.R.L si dupa plasarea primelor comenzi, trebuie sa fac NIR-urile. Aici as avea ... (vezi toată discuția)
Comandã online lyvyuvt lyvyuvt Bună ziua, În data de 17.01.2014, am făcut o comandă de pe site-ul www.cel.ro la produsul \\\\"DVD+R 4.7GB 120Min 16x Verbatim 100 buc set\\\\". ... (vezi toată discuția)