Buna seara! Am o mare nelamurire, va rog sa ma ajutati! Pentru o infractiune pedepsita de art 228 alin.1 C.pen. Am primit ordonanta de la procuror, prin care ma obiliga la munca in folosul comunitatii in termen de 3 luni. Aceasta ordonata a fost trimisa Judecatorului de camera preliminara pentru confirmare renuntare urmarire penala (fiind prima abatere ,prejudiciu mic) ,Primariei si Politiei. Am primit citatia, M-am prezentat la Judecatorie, m-a bestelit.., si m-a intrebat daca am inceput orele, ca timpul curge in defavoarea mea. AICI E MAREA MEA DILEMA. NU AR FI TREBUIT SA ASTEPT HOTARAREA DEFINITIVA??? Ce trebuie sa fac???:((
Buna ziua!
Astazi am primit un referat de la procuror. ( raspunul cererii mele,insotita de adeverintei ca nu pot presta munca in folosul comunitatii)
,,spune asa:
Fata de cele expuse mai sus, apreciez ca nu se poate dispune revocarea ordonantei, deoarece nu este indeplinita conditia prev. de art.318 alin 9 C. C. P...
Se va comunica catre M, D.
Buna ziua!
Astazi am primit un referat de la procuror. ( raspunul cererii mele,insotita de adeverintei ca nu pot presta munca in folosul comunitatii)
,,spune asa:
Fata de cele expuse mai sus, apreciez ca nu se poate dispune revocarea ordonantei, deoarece nu este indeplinita conditia prev. de art.318 alin 9 C. C. P... cu privire la neindeplinirea cu rea-credinta a obligatiei.
Se va comunica catre M, D.