avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Poza carte identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Poza carte identitate

Tata poarta barbă 40 de zile dupa decesul mamei.Are nevoie urgenta sa -si schimbe buletinul.Isi poate face poza cu barba sau trebuie sa si - o rada? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sandita , utilizator 14:41, 5 Iunie 2017
Poate sa isi faca poza si cu barba, doar sa-i dati o forma sa nu fie ca o padure, sa I se distinga buzele, forma obrajilor, cat de cat sa arate ingrijit.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facebook mi-a considerat o poza care reprezenta chipul meu nuditate olden olden FACEBOOK mi au considerat o poza care reprezenta chipul meu NUDITATE , mi au blocat 3 zile orice postare , cum sa procedez ma simt foarte PROST, chipul meu nu ... (vezi toată discuția)
Ce consecințe am dacă ii dau verisoarei, certificatul de deces al tatălui meu? Mato2021 Mato2021 Bună seara! Dacă dau unei verisoare( tatăl meu a fost frate cu mama ei) copia certificatului de deces al tatălui meu, poate sa îmi facă ceva rău cu ... (vezi toată discuția)
Cale de atac impotriva ordonantei de clasare -lovire sau alte violente seidel seidel Buna seara. Acum aproape doi ani am avut un conflict cu vecinii mei respectiv tatal si fiul pentru ca am parcat masina jumatate de metru in fata imobilui ... (vezi toată discuția)