avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac impotriva ordonantei de clasare -lovire ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac impotriva ordonantei de clasare -lovire sau alte violente

Buna seara.

Acum aproape doi ani am avut un conflict cu vecinii mei respectiv tatal si fiul pentru ca am parcat masina jumatate de metru in fata imobilui lor

La 3 dimineata au batut in poarta cu pumni (avand un copil de trei luni la data respectiva) si somnoros cum eram am iesit la poarta sa vad ce este,cand am deschis poarta au inceput sa ma injure baiatu pentru ca am parcat 50 cm masina in dreptul gardului lor,somnoros si nervos cum eram ca m-au trezit la ora asa de dimineata am dat o palma atunci tatal baiatului m-a impins catre baiat iar baiatul ma luat in cravasa si m-a impins ,in cazatura am dat cu capul de bordura si mi-am pierdut cateva scunde cunostinta , cand m-am trezit din starea de incostienta baiatul era peste bine si ma lovea cu pumni iar tatal lui la lovea cu picioarele tot in cap.......un vecin a vazut scandalul si a sunat la 112
a venit SMURD-ul si politia eu eram plin de sange cu o mica crapatura la cap buza sparta, nasul sangerand si falca perforata de la arcul aparatului dentar pe care il port. Am fost transportat la spitalul de urgenta Pantelimon acolo am primit ingriji medicale dupa care am fost trimis la spitalul de urgenta Floreasca pentru controlul tomograf....dupa care am fost la spitalul de urgenta stomatologic si infinal am fost trimis la spitalul de urgenta Coltea sectia ORL.
Am fost la medicina legala unde am primit un certificat care atesta ingrijiri medicale 7-8 zile......La politie cazul a fost preluat de departamentul proxitimitate si nu de judiciar asa cum am crezut eu ca este normal.Cercetarile au durat peste sase luni ( ca doar traim in Romania) dosarul a ajuns la procuratura dupa care a fost intors iar la circa 13 la judiciar pentru a mai dat cateva declaratiiiiii dupa care a ajuns la procuror pe un raft prafuit printre ale mii de dosare Astazi am primit ordonanta de clasare a dosarului pentru ca am avut GHINIONUL SA MA NASC IN ROMANIA FARA NICI O PILA CUNOSTINTA RELATIE.

INTREBARE :

Ce cale de atac legala am......ce trebuie sa fac sa imi castig dreptatea si sa nu fiu umilit de vecini si de sistemul in care traim

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: seidel , utilizator 22:55, 31 Ianuarie 2015
Aveti un termen de 20 de zile in care puteti formula plingere impotriva soluției date de procuror, catre Prim-Procuror. Daca si aceasta soluție va nemulțumește, puteti face o noua plingere care va ajunge in instanta.
Unde trebuie sa fac ?

Multumesc.
La Prim Procurorul Parchetului unde a fost instrumentat dosarul.
Si cum se formuleaza plangerea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica, vatamare corporala franicocom franicocom In dimineata de 19.07.2013 am ajuns la domiciliul unde locuesc in jurul orei 02.30 cu masina personala si pentru ca nu era nici un loc de parcare am parcat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mă aflu într-o situație neplăcută datorita unei ... Razvan B.P. Razvan B.P. Buna ziua. Mă aflu într-o situație neplăcută datorita unei ieșiri sâmbătă în club. Spre dimineață, când urmă să mergem spre casa eu cu doi ... (vezi toată discuția)
Alcolemie mare si numere provizorii expirate raziel112 raziel112 Buna ziua, doresc si eu sa primesc o parere referitoare la ce mi s-a intamplat acum cateva luni. Pe data de 4 mai 2012 am consumat bauturi alcoolice ... (vezi toată discuția)