avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cand predau permisul?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cand predau permisul?

Am pierdut contestația ptr suspendarea permisului .hotărârea nu este definitivă eu având drept de apel 30 zile.Nu mai vreau sa depun apel .Când trebuie să predau permisul???

Adică 15 zile de la pronunțare sau de la instiintare???


[Mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Luni, 5 Iunie 2017
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Nici de la pronunţarea şi nici de la comunicarea hotărârii. Termenul de 15 zile în care trebuie să predaţi permisul începe să curgă după ce trece termenul de 30 de zile în care puteţi formula apel.
Depinde. Daca vreti sa il luati mai repede si aveti posibilitatea sa dati testare pentru reducerea perioadei de suspendare, il predati imediat dupa pronuntare, cu pagina de pe Portalul Instantelor de Judecata unde apare pronuntarea listata. Iar la politie veti da o declaratie ca nu ati facut si nu veti face Apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis 60 de zile enacheionut enacheionut am pierdut procesul cu pol rutiera pe data de 5-11-2015 si am primit instiitarea casa pe data de 23 -11 2015 am predat permisul pe 24 -11 -2015 unde mi-sa ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat - predare permis VladVZG VladVZG Bună ziua, Se dă următoarea situație - Mi-a fost suspendat permisul în toamnă pe trei luni. în Cluj, eu fiind din Iași. Am făcut contestație, la mai ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Aliahdar Aliahdar Buna ziua, In luna noiembrie 2018 mia fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 zile.Am mers la judecatoria,am depus contestatie si am ... (vezi toată discuția)