avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daune morale, in urma unui accident mortal ,comis in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune morale, in urma unui accident mortal ,comis in urma cu 5 ani de un fost primar ,condamnat la 2 ani cu suspendare si plata unei sume ca daune morale mostenitorilor !

In urma cu 5 ani ,fiul meu a fost accidentat mortal de catre un fost primar ,actualmente ,consilier judetean.Primarul a fost gasit vinovat din culpa ,condamnat la 2 ani cu suspendare ,la plata unei sume de bani in lei ,de el si firma de asigurarari,si la daune morale in euro catre urmasii fiului meu ! Mentionez faptul ca mama fiului meu (fosta sotie )l-a chemat in judecata pe vinovat si firma de asigurari si dupa aproape 5 ani s-a dat o sentinta , pentru fapta fostului primar care ,nu este inca definitiva !In urma decesului fiului au ramas :sotia insarcinata in luna a6-a ,o fata de 6 ani ,fosta sotie a mea si eu !I In urma cu ceva timp ,fosta sotie a fiului s-a recasatorit in afara tarii si urmeaza sa mai aiba inca un copil cu actualul sot ,pe langa cele doua fete avute cu fostul sot ! Intrebarea mea este ; cine beneficiaza de plata daunelor dupa sentinta definitiva !? Va multumesc anticipat, pentru raspuns !

Alte discuții în legătură

Divort, daune morale, partaj buna ziua! la inceputul lui februarie 2021, am incheiat o casnicie ... Chance99 Chance99 Buna ziua! La inceputul lui februarie 2021, am incheiat o casnicie de 22 de ani, din care a rezultat un fiu care are varsta de 21 ani actualmente student ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari judecatoresti referitor la pensia de intretinere VICTORIA  URSACHE VICTORIA URSACHE Buna tuturor, sunt o mamica a unui baietel de 4 ani, a carui tata ne-a parasit imediat dupa ce s-a nascut copilul. In urma cu 3 ani am divortat din culpa ... (vezi toată discuția)
Accident mortal de munca dedea2 dedea2 buna ziua , mama mea a decedat intr-un accident mortal la locul de munca ( un balot dintr-o stiva s-a dezechilibrat si a cazut peste ea , omorand-o la fata ... (vezi toată discuția)