Daune morale, in urma unui accident mortal ,comis in urma cu 5 ani de un fost primar ,condamnat la 2 ani cu suspendare si plata unei sume ca daune morale mostenitorilor !
In urma cu 5 ani ,fiul meu a fost accidentat mortal de catre un fost primar ,actualmente ,consilier judetean.Primarul a fost gasit vinovat din culpa ,condamnat la 2 ani cu suspendare ,la plata unei sume de bani in lei ,de el si firma de asigurarari,si la daune morale in euro catre urmasii fiului meu ! Mentionez faptul ca mama fiului meu (fosta sotie )l-a chemat in judecata pe vinovat si firma de asigurari si dupa aproape 5 ani s-a dat o sentinta , pentru fapta fostului primar care ,nu este inca definitiva !In urma decesului fiului au ramas :sotia insarcinata in luna a6-a ,o fata de 6 ani ,fosta sotie a mea si eu !I In urma cu ceva timp ,fosta sotie a fiului s-a recasatorit in afara tarii si urmeaza sa mai aiba inca un copil cu actualul sot ,pe langa cele doua fete avute cu fostul sot ! Intrebarea mea este ; cine beneficiaza de plata daunelor dupa sentinta definitiva !? Va multumesc anticipat, pentru raspuns !