avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescriptie speciala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescriptie speciala

Exista urmatorul scenariu:
Doua fapte savarsite in 10.2009, inselaciune si fals sub semnatura privata, au fost trimise in judecata in 05.2016. Pe inselaciune a fost efectuata impacarea, normal, pe NCP, ramanand doar falsul in judecata. Acum, se pune in discutie prescriptia speciala, aceasta fiind socotita, din cauza impacarii, pe NCP. Care va fi termenul de prescriptie speciala pentru fals avand in vedere ca fapta este din 2009 si de atunci tot sau perindat tot felul de modificarii ale legii penale?

Alte discuții în legătură

Prescriptie luca_dinu2001 luca_dinu2001 Buna ziua, Imi puteti spune dupa noul cod penal care este perioada de prescriptie la complicitate la inselaciune in forma continua si fals in inscrisuri sub ... (vezi toată discuția)
Inselaciunea - prescriere kong_master13 kong_master13 Buna,doresc o lamurire,in 2009 decembrie politia spune ca am savarsit o fapta de inselaciune cu fals si uz de fals si fals privind identitatea,desi aceasta ... (vezi toată discuția)
Inselaciune si furt oanapyty oanapyty buna am doua probleme:((sper sa ma ajutati la rezolvarea lo; 1:sotul meu a primind o condamnare de 3ani pentru inselaciune pe VCP respectiv art.215 ... (vezi toată discuția)