avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minor

Buna ziua ,

In cazul unu proces de divort cu minor de 3 ani , daca ma prezint fara avocat , eu ca mama ce sanse am sa obtin copilul ,
Intrucat nu doresc sa fc un circ din acest divort, fostul meu sot vrea sa ramana copilul la el , insa acelasi lucru doresc si eu dar fara sa fac tot felul de scenarii pt a denigra pe el in fata instantei .
Doresc copilul sa ramana la mine , am vreo sansa daca ma prezint fara avocat ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: asaofi , utilizator 17:26, 6 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Dvs faceți cum credeți de cuviință și rămâne să decideți. Nu vă poate răspunde nimeni la această întrebare deoarece șansele depind de cererile pe care le faceți, probele pe care le aveți, modul în care administrați probele (acte, interogatoriu, martori), iar fără un avocat e mai greu.
Sa inteleg ca daca nu aduc un avocat si pt ca un copil de 3 ani sa raman cu mama , eu trebuie sa vin cu probe ca tatal nu este potrivit sa ramana cu el si tatatl la fel , este un razboi intre noi , un judecator va decide cu cine ramane copilul in functie de cat se discrimenaza cei 2 in fata lui ?
Nu, nicidecum. Trebuie sa dovediti ca aveti conditii bune de locuit, ca dvs v-ati ocupatde elsi pana acum si ca e mai atasat de dvs, aavnd in vederevarsta si circumstantele, ii e mai bine sa locuiasca cu dvs. cam asa.
Pai casa in care locuim este luata dupa casatorie , bun comun ...deci unde locuieste poate fi si la mama si la tata .
Eu am stat 1 an si 4 luni cu el acasa de cand s-a nascut , insa tatal vrea sa ma denigreze cu filmulete su discutii pe whats app. sotul meu castiga triplu decat mine , si considera ca in acest fel va putea avea mai bine grija de el .

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor ContSters144009 ContSters144009 Vreau sa divortez! Ce trebuie sa fac?Avem un copil de 7 ani si imobil comun, dar intentionez sa plec cu chirie la o garsoniera sau apartament cu 1 camera. Nu ... (vezi toată discuția)
Bună seara. Știu ca o sa para penibil ceea ce o sa zic mai ... Ale1987 Ale1987 Bună seara. Știu ca o sa para penibil ceea ce o sa zic mai jos dar sper sa găsesc raspun aici sa nu mai bat drumul pe la notari și avocați. Nași mei ... (vezi toată discuția)
Sotie infidela si parasirea caminului conjugal impreuna cu minora Georgeuk Georgeuk Buna ziua. Sotia in timp ce eram plecat in UK la muncă, a plecat de acasă impreuna cu fetita minora( 6 ani),mutandu-se in casa amantului. In momentul cand am ... (vezi toată discuția)