Buna ziua. Sotia in timp ce eram plecat in UK la muncă, a plecat de acasă impreuna cu fetita minora( 6 ani),mutandu-se in casa amantului. In momentul cand am aflat am sunat un avocat si am intentat actiune de divort. Aș dori sa stiu daca mi se poate acorda custodia copilului avand conditii de trai si de educatie mult mai bune ca in cazul in care copilul ar locui cu mama. Am un job stabil si care imi permite mult timp cu copilul. In momentul de față locuiesc in casa personala ridicata inainte de casatorie. Astept un raspuns de la dumneavoastra. Mulțumesc
Puteti sa solicitati stabilirea domiciliului minorei la domiciliul dvs dar sansele sunt mici.In general domiciliul se stabileste la mama,autoritatea parinteasca exercitandu-se in comun de ambii parinti.Nu am inteles din postarea dvs daca sunteti in tara sau vreti sa luati copilul in uk,sansele fiind in aceasta situatie si mai mici.Faptul ca aveti conditii locative sau realizati venituri mai mari decat mama minorei nu sunt argumente decisive.Va trebui sa veniti cu alte argumente din care sa rezulte ca nu este in interesul minorei ca aceasta sa locuiasca cu mama sa.
Mai intai trebuie sa formulati o astfel de cerere in termenul legal si sa va axati pe interesul copilului care ar trebui sa justifice stabilirea locuintei la dvs.
Bine ca nu ati abuzat-o verbal sau fizic. Ca atunci, legea era clara si va luati Ordin de Protectie pe vreo 6 luni! Dvoastra, ca barbat, v-ati simtit abuzat cumva ptr "simplul" motiv ca sotia a plecat cu copilul dvoastra la amant?
Pai daca tot ati contactat avocat si ati intentat actiune de divort, nu ati fost curios ce veti cere in acea actiune?
Divort cu minor
darkangelhay
Divortez de sotie ,avem o fetita de 4 ani .de la nasterea fetitei noastre si pana in prezent aceasta a lucrat in italia cate 4 luni in fiecare an...de cand am ... (vezi toată discuția)