avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nerespectarea regulilor de circulatie al unui echipaj ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nerespectarea regulilor de circulatie al unui echipaj cu radarul

Buna ziua,in data de 03.06.2017 am fost depistat ca am depasit viteza regulamentara cu 13 km in localitate si am fost oprit de catre agentul de circulatie,la prezentarea documentelor am constatat ca nu aveam portofelul cu permisul la mine,mi sa intocmit procesul verbal de contraventie si mi sa verificat permisul de conducere prin statie,eu le-am spus ca am permisul acasa,in cele din urma am plecat cu masina politiei catre casa cu semnalele acustice pornite iar la jumatatea drumului sau razgindit si mergind catre sediul politiei pentru verificarea permisului si finalizarea procesului verbal,la intoarcerea catre masina mea de la politie am fotografiat de pe bancheta din spatele agentul care conducea fara sa aibe centura pusa si conducea cu viteza de 70 km la ora in localitate,sint imortalizate foarte clar ambele abateri,care este procedura acestei situati fara sa merg sa prezint situatia sefilor sai,am probe si dovezi clare impotriva agentului care trebuie sa dea socoteala pentru nerespectarea codului rutier, Multumesc mult.
Ultima modificare: Marți, 6 Iunie 2017
Sorin 2586, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:59, 7 Iunie 2017
Ai permisul de mai putin 1 an, nu-i asa?
Sunt categorii de persoane care sunt exceptate de la purtarea centurii.
Cand circulau cu 70 km/h, cand mergeau cu sirenele pornite?
Da,din 1998,semnalele acustice eu stiu ca se folosesc in misiuni nu sa ma duca pe mine acasa sa le arat permisul iar la intoarcere nu aveau semnalele acustice pornite cind avea 70 la ora si nu purta centura de siguranta,sper sa fiu acum si pe intelesul tau si lasa interpretarile ca nu isi are rostul,multumesc pentru intelegere.
Parerea mea este probele pe care le detineti nu vor fi luate in considerare in cazul in care veti sesiza sefii celor doi politisti.

Pentru a fi luate in considerare probele pe care le detineti va trebui sa depuneti o plangere la adresa lor si sa predati telefonul pentru a fi expertizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal pentru neacordare prioritate politie calator in romania calator in romania Buna ziua, pe 29 mai in orasul flamanzi botosani mi-a fost suspendat permisul de conducere de catre politie pentru neacordare prioritate de trecere in ... (vezi toată discuția)
Buna seara.am fost prins cu radarul cu viteza 116 km/h imediat ... aditomescu aditomescu Buna seara.Am fost prins cu radarul cu viteza 115 km/h imediat cum am iesit din localitatea D.M-am intersectat cu masina de politie dupa ce am iesit din ... (vezi toată discuția)
Aratarea motivelor de fapt si de drpet ku990 ku990 Am fost oprit pentru viteza si mi s-a retinut permisul 90 zile. Am depus contestatie deoarece doresc sa vad proba video cu masina si viteza mea, pentru ca eu ... (vezi toată discuția)