avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract obligatoriu ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract obligatoriu ?

Buna.... Sunt PFA Cod CAEN 9002.... Avand in vedere ca domeniul de activitate este ambulant, nu am o locatie fixa unde imi desfasor activitatea, pot elibera clientilor mei factura , chitanta sau bon fiscal fara a incheia un contract? Se intampla deseori cand sunt contactat sa prestez servicii de pe o zi pe alta, si atunci trebuie sa schimb o multime de termeni din contract... In speranta ca m-am facut inteles, va multumesc anticipat...!!!

Alte discuții în legătură

Sunt pfa, ce cheltuieli îmi pot deduce pentru cod caen 7420? Mara8912 Mara8912 Este nevoie sa fac doar un contract de comodat între mine si PFA? si presupun combustibilul trebuie emis pe CUI-ul PFA-lui. Ce alte Chieltuieli mai pot ... (vezi toată discuția)
Pfa prestari servicii muzicale. chitanta sau bf?! valimaties valimaties Buna ziua. Stiu ca s-a discutat in multe postari acest subiect, dar pentru domeniul meu de activitate nu stiu exact care sunt reglementarile. Domeniu de ... (vezi toată discuția)
Una sau douã case de marcat???? alexO1 alexO1 Buna seara, va rog sa ma lamuriti cu ceva......am un pfa (nou infiitat) cu activitate principala repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice si am ... (vezi toată discuția)