avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Una sau douã case de marcat????
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Una sau douã case de marcat????

Buna seara, va rog sa ma lamuriti cu ceva......am un pfa (nou infiitat) cu activitate principala repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice si am inteles ca trebuie sa folosesc casa de marcat. Pe langa activitatea principala mai am si alte activitati similare,( in principiu service) pe care sunt autorizat(la registrul comertului) sa le desfasor si la domiciliul clientului si la sediul firmei.....Problema este ca nu stiu cum sa procedez cu casa de marcat ......sa o inregistrez in regim ambulant (as dori sa am posibilitatea de a emite bonul fiscal in deplasare, la incheierea interventiei dar si sa pot folosi casa la sediu,cand e cazul ) sau pe sediu? Am aceasta problema din cauza ca, din cate am inteles daca o inregistrez ca fiind ambulanta nu o pot folosi la sediu......iar daca o inregistrez la sediu nu o pot folosi ca ambulant. Unii vanzatori de case de marcat mi-au spus ca imi trebuie doua case de marcat...ceea ce mi se pare o aberatie......puteti sa imi spuneti va rog ce articol din lege reglementeaza acest lucru? Daca inregistrez casa pe ambulant si ies in strada cu ea in momentul emiterii bonului sunt in legalitate????? si de ce o casa de marcat pe care o pot folosi oriunde nu o pot folosi la sediu?? #-o
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 22:50, 25 Martie 2013
la ultima intrebare este greu de raspuns, insa nu trebuie sa cumparati o alta casa de marcat, oferiti factura si chitanta pentru serviciile efectuate la terti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea casei de marcat in mai multe locatii instamintirea instamintirea Stimati Domni/Doamne De curand am infintat un SRL. Am cumparat o casa de marcat portabila si trebuie sa o inregistrez. Am incercat sa ma documentez de pe ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat daca activitatea este declarata la terti? Emra Emra Buna ziua, Detin un SRL cu ativitate declarata la terti. Activitatea pe sediul social este declara doar \\"activitate de birou\\". Codul CAEN corespunde ... (vezi toată discuția)
Srl sediu social casa de marcat andreey12 andreey12 Buna ziua, numele meu este Andrei si de curand am infiintat unSRL avand ca obiect de activitate comertul IT printr-un magazin online. Firma este platitoare de ... (vezi toată discuția)