avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare teren + anulare titlu de propritare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare teren + anulare titlu de propritare

Bine v-am gasit!

Am mostenit un teren de 5 000 de mp. in zona A a orasului din care sunt.
Primaria mi-a emis titlu de proprietate doar pentru 1800 mp in zona C , terenul fiind devalorizat si ,evident, nu imi convine.

Vreau sa dau in judecata primaria pentru anularea titlului de proprietate si retrocedarea terenului in intregime sau macar trimiterea dosaruluii la ANRP.

Intrebarea mea este urmatoarea: in cazul in care castig procesul si dosarul meu ajunge la ANRP, va fi rezolvat in regim prioritar?

Multumesc mult si apreciez orice raspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iunie 2017
eumihai15, utilizator

Alte discuții în legătură

Merita sa dau in judecata pentru despagubiri terenuri? marian52 marian52 Buna ziua! Am sa prezint mai jos cele 2 nedumeriri ale mele, in fiecare din cazuri fiind vorba de o suma de bani semnificativa Am un dosar la ANRP de foarte ... (vezi toată discuția)
Primaria nu elibereaza titlul de proprietate shadyrk shadyrk -bunicii nostri au vandut o proprietate(se specifica ca se vinde toata averea bunicului,nespecificandu-se vecinii) in 1920 catre mostenitorii unei ... (vezi toată discuția)
Comisia locala evita retrocedarea terenului cornel-victor cornel-victor Socrii mei au cerut Primariei locale retrocedarea unei suprafate de 4700 mp rezultata dintr-o mostenire. Comisia Locala a Fondului Funciar le-a respins ... (vezi toată discuția)