avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare cautiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare cautiune

Pentru a recupera o cautiune de la CEC BANK, pe langa hotararea prin care se dispune restituirea acesteia, cu mentiunea definitiva, trebuie sa am si recipisa de depunere in original? Trebuie sa cer recipisa de la dosar?

Alte discuții în legătură

Restituire cautiune av.T.M. av.T.M. Buna. Am facut o cerere de suspendare a executarii si mi s-a respins. Imi spune-ti va rog pentru restituirea cautiunii ce pasi trebuie sa urmez? De ce acte am ... (vezi toată discuția)
Pot cu un certificat de grefa sa ridic recipisele , ideea ca ... roznovatstefan roznovatstefan Pot cu un certificat de grefa sa ridic recipisele , ideea ca data trecuta motivarea a durat 4 luni siacum as vrea sa incerc sa fac certificat de grefa ... (vezi toată discuția)
Cautiune IrinaAndries IrinaAndries Buna ziua. Intr-o cauza civila avand ca obiect contestatie la executare a fost depusa o suma cu titlu de cautiune pentru suspendarea executarii silite. Ce se ... (vezi toată discuția)