avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un cod caen #-o. Doresc sa realizez/concep caiete (adica sa le concep forma grafica si apoi modelul meu sa-l trimit la o tipografie sa-l tipareasca, iar apoi sa le vand). In acest caz care este codul caen pentru aceasta activitate ??? Eu am incadrat-o la 5819 "Alte activitati de editare", dar nu stiu daca e codul bun! Va rog sa ma ajutati ca deja am "omorat" o gramada de neuroni X-(
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cod caen potrivit Andra77777 Andra77777 Buna ziua, As vrea sa stiu ce cod CAEN este potrivit pentru urmatoarea activitate: o persoana comanda la o tipografie caiete, agende cu un anumit design ... (vezi toată discuția)
Cod caen andreicts andreicts Buna ziua, Doresc sa imi fac o firma prin care sa vand caiete (online, sau catre librarii sau distribuitori), pe care le tipareste o tipografie, eu eventual ... (vezi toată discuția)
Pfa, cum mai multe domenii de activitate, ce coduri caen sa aelg? andr31 andr31 Doresc sa infintez un PFA cu urmatoarele domenii de activitate: 1. grafician , adica sa pot efectua: editare photo, editare poze de nunta, afise , ... (vezi toată discuția)