avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN potrivit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN potrivit

Buna ziua,

As vrea sa stiu ce cod CAEN este potrivit pentru urmatoarea activitate: o persoana comanda la o tipografie caiete, agende cu un anumit design (creat de persoana in cauza) si apoi le vinde in magazine online si magazine fizice.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:12, 5 Decembrie 2016
Codurile CAEN 5819 Alte activitati de editare si 4791Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 1812 sau 5812 pentru printare digitala claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Pentru printare de materiale publicitare ce cod caen se foloseste? Este vorba de cataloage foto,abume,postere,afise,pliante, carti vizita cu comanda online ... (vezi toată discuția)
Cod caen andreicts andreicts Buna ziua, Doresc sa imi fac o firma prin care sa vand caiete (online, sau catre librarii sau distribuitori), pe care le tipareste o tipografie, eu eventual ... (vezi toată discuția)
Coduri caen Andrei Munteanu Andrei Munteanu Buna ziua, sunt PFA de cativa ani avand ca obiect de activitate creatie artistica si literara. Doresc sa ma extind si sa realizez carti personalizate pentru ... (vezi toată discuția)