avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informatii REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informatii REVISAL

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca se poate verifica online un Contract Individual de Munca (data inceput contract, data incetare contract, codul COR etc.) al unui salariat prin intermediul CNP-ului sau doar firma de contabilitate are acces la aceste informatii?

Mutumesc frumos!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 7 Iunie 2017
Numai angajatorul poate verifica asa ceva si numai pentru salariatii proprii.

Un angajator nu poate verifica alte persoane daca figureaza sau nu in REVISAL. Nu are acces la baza nationala de date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot verifica daca angajatorul mi-a transmis la itm dandandandan dandandandan cum pot verifica daca angajatorul mi-a transmis la ITM decizia de demisie . daca este un contabil online sa verifice revisal, pot incheia un contract online si ... (vezi toată discuția)
Completare si vizualizare reges rusumona rusumona salariile trasmise pe reges pot fi vizualizate? nu stiu ce salarii a incarcat contabilul unei firme ..daca a transmis ultima modificare din revisal multumesc! (vezi toată discuția)
Contract de munca neinregistrat lioara44 lioara44 Buna seara .La finele anului trecut am solicitat ITM-ului un extras din revisal fiind angajata unui cabinet medical cu 4 ore.Contractul de munca cu respectivul ... (vezi toată discuția)