avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Am adus masina pe platforma si n-am bani sa platesc ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Am adus masina pe platforma si n-am bani sa platesc transportul. Ce pot face daca soferul mi-a luat actele si cheia masinii

Nu am cum sa mi obtin actele? Pot fi acuzat?
Cel mai recent răspuns: dogele , utilizator 17:02, 28 Iunie 2017
Despre ce sumă este vorba
600 euro
Intelegere verbala se va plati la destinatie sofer particular fara chitante
Faceți o înțelegere, scrisă de această dată, prin care vă obligați să achitați datoria într-un termen dat, eventual eșalonat până la stingerea datoriei. Lăsați-i ceva gaj până la plată și în schimb să vbă restituie cjeile mașinii și actele. Apelați la un mediator autorizat dacă nu reușiți altfel.
Stiati de la inceput cat trebuie sa platiti sau v-a transportat fara sa stiti cat aveti de plata ?
Ce chitanta sa va dea ( daca ar da ) daca nu i-ati dat banii ?

Alte discuții în legătură

De ce camera notarilor cere bani pentru grila notariala daca grilele notariale sunt publicate pe site-ul unnpr? RicaRamurica RicaRamurica De ce camera notarilor cere bani pentru grila notariala daca grilele notariale sunt publicate pe site-ul UNNPR? (vezi toată discuția)
Citatie gabrielcristea88 gabrielcristea88 Buna ziua, Am primit o citatie de la o firma unde am lucrat ca \\"agent vanzari\\".Aceasta ma cheama in judecata pentru un prejudiciu care l-am adus firmei o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier adry. adry. Daca masina a fost usor avariata si refuz devizul de reparatii de la un service auto ales aleatoriu impreuna cu cel care mi-a avariat masina si merg la un alt ... (vezi toată discuția)