Daca masina a fost usor avariata si refuz devizul de reparatii de la un service auto ales aleatoriu impreuna cu cel care mi-a avariat masina si merg la un alt service ales doar de mine, cel care a produs dauna mai are obligatie fata de mine? Are dreptul sa refuze achitarea cheltuielilor cu reparatiile? Multumesc frumos!
In primul rand ar trebui sa precizati daca ati descis dosar de dauna pe polita RCA a celuilalt participant la trafic. Daca da, atunci va trebui sa ne precizati daca sevice-ul a fost impus de asigurator sau a fost ales de dv sau de vinovat. Apoi putem discuta despre modul de despagubire.
Un domn cu o caruta trasa de o iapa si un manz nelegat. Caruta a intrat pe sosea (unde eu circulam regulamentar), iar manzul cand a sesizat ca nu mai e caruta langa el, a sarit in fata masinii. Am fost impreuna la politie, domnul respectiv a primit amenda 600 lei, iar in ceea ce ma priveste a ramas sa-mi repar masina pe cheltuiala domnului respectiv. Am refuzat cum am spus acel deviz de la service-ul pe care l-am ales impreuna aleatoriu. Am mers la alt service ales doar de mine, fara sa cer parerea si dnului respectiv. Asta inseamna ca i s-a stins datoria fata de mine?