avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... constructie pe teren arabil intravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

constructie pe teren arabil intravilan

am luat un lot intravilan, teren arabil, si doresc sa pun pe el, o casuta de lemn, de 4x4 m , stiu ca am voie doar hambar, grajd, garaj fara aviz de constructie si tot ce implica el. este adevarat? pot pune aceasta casuta de gradina, ca asa se numeste , fara sa am probleme? am certificat de urbanizare.
cum as putea sa denumesc aceasta casuta, ca sa nu necesite avizele..deoarece nu trebuie nici fundatie facuta.ajutoooooooooooooooor...vreau un sfat. sunt o biata femeie singura care trebuie sa se descurce tot singura, dar v-am gasit pe voi, prieteni loviti de soarta ... deci nu sunt chiar singura, va am pe voi..
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 19:11, 23 Septembrie 2009
Ce scrie in certificatul dvs de urbanism?
Daca acea casuta este asa cum ati descris-o atunci nu aveti nevoie de absolut nici un fel de aviz sau autorizatie. Astfel de casute se gasesc in toate marile megastore de tipul Bricostore , Kaufland , Mr.Bricolaje,etc.....poarta denumirea de casute de vara si se pot instala in curte avand dimensiuni de pana la 4x4 sau 5x5ml
Distractie placuta!
=D>
multumesc de ajutor, acum cred ca va fi ok, adica, o sa-mi vad visul cu okii...ce bine e intre prieteni!
Autorizatiile de constructie nu sunt necesare pentru constructiile care nu sunt incorporate solului ... adica care nu au fundatie fiind considerate constructii neparmanente.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
Alin Paidiu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie casa mica, lemn, paianta irina4041 irina4041 vreau sa construiesc pe un teren intravilan, arabil, o casa foarte mica, din paianta, sau \"sendviciuri\"si trebuie sa stiu daca exista vreun fel de ... (vezi toată discuția)
Pentru un teren intravilan agricol, care nu are carte funciara, se poate elibera autozrizatie pentru o constructie provizorie? dy.ciocan dy.ciocan Buna ziua, V arog sa ma ajutati cu un raspuns. Eu am tot cautat pe internet si nu am gasit un raspuns exact la problema mea. Am inchiriat un teren agricol ... (vezi toată discuția)
Cerere de informatie amplasare container de locuit talossmn talossmn Buna ziua, as avea nevoie , va rog, de ajutorul dv. legat de un caz: pe un teren arabil dintr-un sat vreau sa pun pe niste stalpi de beton sau pe o rama ... (vezi toată discuția)