avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pe perioada in care care este suspendat, conf. Lg. ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pe perioada in care care este suspendat, conf. Lg. 188/1999, functionarul public este considerat "persoana defavorizata ", conform HG 799/2014 ?

Pe perioada in care care este suspendat, conf. Lg. 188/1999, functionarul public este considerat "persoana defavorizata ", conform HG 799/2014 ?
Mai exact functionarul este suspendat deoarece este parte, intr-un dosar penal in curs de solutionare. Intrucat nu realizeaza nici un venit, daca vrea sa se angajeze, pe perioada desfasurarii procesului, poate fi asimilat persoanelor defavorizate?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:21, 8 Iunie 2017
Cum sa fiti persoana defavorizata? Sunteti un functionar public suspendat pe perioada cercetarilor. Ulterior, daca vi se dovedeste nevinovatia veti fi repus in functie. Nici vorba de defavorizat. Cine va defavorizeaza? Sunteti soner, cu venit minim garantat ori pensionar?...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupon alimente in programul operational ajutorarea persoanelor defavorizate GeorgetaAnca GeorgetaAnca Ca toti pensionarii cu pensii sub 400 lei am primit si eu un cupon pentru alimente ca ajutor de la Guvernul Romaniei si Uniunea Europeana. Din motive de ... (vezi toată discuția)
Procedura de ocupare a unui post prin redistribuire Oniga Oniga Buna ziua. Rugamintea mea este daca puteti sa ma indrumati vis a vis de pasii ce trebuie urmati pentru a putea ocupa un post suspendat, prin redistribuire ... (vezi toată discuția)
Urgent!! dreptul la prima de co suspendata pe anii 2001-2006 Cristinabv Cristinabv Va rog o lamurire la calculul primelor de CO pt 2001-2006 conf OUG 146/2007. Caz concret: -institutia a calculat primele restante in baza OUG 146/2007 din ... (vezi toată discuția)