avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cand se platesc penalitatile?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cand se platesc penalitatile?

Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema. Am un contract cu o institutie publica. Mi s-au calculat penalitati de intarziere in predarea unei lucrari. As dori sa stiu care este procedura. Intai platesc eu penalitatile, urmand ca ei sa plateasca factura integral? Pe factura sunt scazute penalitatile de intariere si imi platesc suma minus penalitatile? Care este procedura si care este baza legala?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Tva pt garantii de buna executie madona_rufusica madona_rufusica Cum facturez garantiile de buna executie , platite#-o la initiativa beneficiarului in luna iulie 2010 , daca ele au fost inregistrate anterior in ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intirziere Chita_anca@yahoo.com Chita_anca@yahoo.com Buna ziua.Va scriu in legatura cu penalitatile de intirziere pe care o institutie publica le calculeza la 31.12.2012 la sume neincasate de la clienti la acea ... (vezi toată discuția)
Factura storno pentru o factura mai mare MirceaH83 MirceaH83 Buna ziua, as avea cateva intrebari daca imi permiteti. In 2015 a existat un contract de subantrepriza intre doua firme (subantreprenor si ... (vezi toată discuția)