avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... PENALITATI DE INTIRZIERE
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

PENALITATI DE INTIRZIERE

Buna ziua.Va scriu in legatura cu penalitatile de intirziere pe care o institutie publica le calculeza la 31.12.2012 la sume neincasate de la clienti la acea data .Este corect acesta procedura. As dori daca se poate si temeiul legal.
Maultumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 20:42, 2 Aprilie 2013
Puteti calcula si factura penalitati de intarziere conform clauzelor contractuale. Daca in contractele inchieiate cu clientii nu aveti clauze in acest sens, nu este corect sa calculati si nici nu-i puteti obliga sa va plateasca aceste sume penalizatoare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putem emite factura pentru plata penalitatilor? mihaela vizintin mihaela vizintin De curand am pierdut un proces in care ceream plata penalitatilor de intarziere conform contractului. Cererea a fost respinsa pentru ca nu am emis factura ... (vezi toată discuția)
Factura de penalitati laura-jurist laura-jurist Buna ziua am un dbeitor care mi-a achitat cu intarziere o factura. i s-a emis o alta factura de penalitati, pe care a refuzat sa o primeasca ( semneze si ... (vezi toată discuția)
Incasare chirie pentru utilizare teren ggina ggina Buna Ziua! Sunt contabil la o gradinita si ma confrunt cu urmatoarea problema:Pe terenul din curtea gradinitei avem o constructie a unei societatati ... (vezi toată discuția)