avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Obligativitatea primăriei de a asigura accesul la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Obligativitatea primăriei de a asigura accesul la rețeaua de energie electrică

Bună ziua!
Sunt într-o situație de impas! În 2015, după achiziționarea unui teren în județul Iași, am primit avizele favorabile de la toți furnizorii de utilități și am demarat construcția casei. Între timp, am depus cererea de racordare la rețeaua de energie electrică primind răspunsul că "a fost înaintat dosarul către primărie". De atunci așteptăm să se întâmple ceva. Casa este aproape gata iar noi suntem pasați de la o instituție la alta! Țin să menționez că în zona respectivă sunt mai mulți proprietari cu construcții în diferite stadii de evoluție, neracordați și este necesară o extindere de rețea. Are primăria obligativitatea de a facilita racordarea la energie electrică? Se poate deschide un proces în acest caz?

Alte discuții în legătură

Buna seara, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in urmatoarea ... lillyian20 lillyian20 Buna seara, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in urmatoarea problema: sunt pe cale sa achizitionez un imobil la stadiul semifinisat prin credit ... (vezi toată discuția)
Racordare societate comerciala la reteaua electrica Daniel Catalin Daniel Catalin Exista un temei legal prin care furnizorul de electricitate,poate fi obligat sa racordeze sediul unei SC.si a unui punct de lucru,chiar daca acest lucru ... (vezi toată discuția)
Bransare eon refuzata sedon sedon Buna ziua Am cumparat un teren in orasul Vaslui (zona D)anul trecut pentru constructia unei case. Proprietarul de la care am cumparat terenul imi este vecin ... (vezi toată discuția)