avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde pot depune.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde pot depune.

BUNA!UNDE POT DEPUNE O PLÂNGERE PENTRU FALS ÎN ACTE?
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 22:48, 8 Iunie 2017
La Parchetul de pe lângă Judecătoria unde aveți domiciliu. Aici aveți un model: [ link extern ]
Va multumesc! Am fost sfătuită sa depun plângerea unde sa intamplat fapta (alt Judet,acolo avand domiciul firma cu falsurile).
Nu-i obligatoriu. Aveți dreptul de a depune plângerea penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria/Tribunal_ de pe raza domiciliului d-voastră. Calculați-vă cheltuielile cu deplasarea d-voastră și a avocatului d-voastră, pentru consultarea dosarului penal, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta teritoriala rolex rolex In cazul unei plangeri penale privind tulburarea proprietatii/teren agricol/ ESTE POSIBIL ca plangerea sa se faca la prchetul de la domiciliul proprietarului ... (vezi toată discuția)
Plangere penala refuz executare hot. judecatoreasca Alladin-12 Alladin-12 Buna seara si LA MULTI ANI tuturor. Unde se depune plangerea penala impotriva angajatorului care refuza sa puna in aplicare o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Art.277 c.m. handsu handsu [b]A[/b] a lucrat la subunitatea unei firme , cu care a ajuns la litigiu de munca . Cauza castigata , in intelesul art.289 C.m.sentinta devine definitiva si ... (vezi toată discuția)