avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... eroare-notar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

eroare-notar

buna-ziua.Spuneti-mi-va-rog-cum-sa-procedez.notarul-a-eliberat-o-declaratie-fara-semnatura-declarantului,organelor-carora-am-prezentat-declaratia-nu-au-acceptat-declaratia-fara-semnatura-declarantului,din-aceasta-cauza-nu-am-reusit-sa-fac-copilului-pasaport-pentru-a-merge-la-concurs-in-afara-tarii.In-prezent-suntem-divortati-declarantul-se-afla-in-alt-stat-si-eu-adica-mama-minorei-impreuna-cu-minora-suntem-in-alt-stat.notarul-respectiv-functioneaza-in-alt-stat.Pot-depune-o-plingere-impotriva-notarului-respectiv-sau-nu.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! Îmi puteți va rog să îmi explicați daca este ... George 1234567890 George 1234567890 Buna ziua! Îmi puteți va rog să îmi explicați daca este sau nu o încălcare gravă a legii în ceea ce priveste faptul că am fost trimis în judecată ... (vezi toată discuția)
Procura pasaport si insotire minori fara apostila Elena_95 Elena_95 Am o mare problema: sunt in tara de 2 luni impreuna cu surorile mele minore. Mama este in Italia. Eu si surorile mele trebuie sa ne intoarcem in Italia pentru ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie sa iau copilul in germania miki_dumitru miki_dumitru eu lucrez in germania si as vrea sa imi iau familia in germania si am o fetita de 1an si 7 luni ce acte imi trebuie ca sa pot sa o iau in germania (vezi toată discuția)