avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violenta domestica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violenta domestica

Buna ziua, sunt mamica unei fetite de 6 luni si sunt victima a violentei domestice fizice psihice si vervale ( fizic in fiecare saptamana iar psihic si verbal la ordinea zilei) inclusiv acum cand va scriu aceste randuri am urme de strangulare pe gat de azidimineata..
iar vanataile de saptamana trecuta inca nu au trecut complet.
Sunt la capatul puterilor si din aceste motive doresc din suflet custodia exclusiva a fetitei. Ce sanse am si ce trebuie sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 18:58, 8 Iunie 2017
Depuneti o plangere la politie si obtineti un ordin de protectie. Intre timp puteti depune actele pentru divort
Mergeţi şi la medicul legist, să constate urmele violenţei.Plângerea la Poliţie merge împreună cu certificatul medical de la Medicina Legală.
Ultima modificare: Joi, 8 Iunie 2017
Martonze, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viol sau sex fara acordul persoanei in cauza laurateodora laurateodora in cazul in care o persoana nu este de acord sa intretina relatii sexuale cu o persoana cum se poate constata violul si ce trebuie facut in continuare (vezi toată discuția)
Violenta in familie Gulgutzu Gulgutzu Buna ziua, Aseara, o amica de-a mea a fost batuta de catre sotul ei de a ajuns la urgenta. Ea a mai avut antecedente fara a urma proceduri de plangere, dar ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie mirel1987 mirel1987 Buna Ziua! Ma numesc Simona, am 27 de ani. casatorita. Avem o fetita impreuna in varsta de 3 anisori. de ceva timp nu ma mai pot intelege cu sotul, este ... (vezi toată discuția)