avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Versuri şi Epigrame Sorin Olariu
Discuție deschisă în Versuri şi Epigrame

Sorin Olariu

sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici

INTEROGATORIU

M-au dus aseara la Chestura
Ca scriu umor c-un pic de tenta
Si-atat de mult ma descusura
C-abia ma coase-o asistenta.

si inca una:

BASESCU

S-a curentat pe vas, odata,
C-un cablu de la un motor
Dar a scapat basma curata
Ca nu e bun conducator.

pentru mai multe incercati aici:
[ link extern ]

Poate ca nu l-as fi cunoscut pe domnul Sorin daca nu ar fi existat avocatnet si domnul Stelian.
Am cautat publicatiile dumnealui pe piata. Il cunosc si doamnele care vand aceste publicatii (carti), dar nu le au. Am inteles ca exista de vanzare pe un site (nu pot sa dau denumirea). Anevoios.

E ziua dumnealui

Domnului Sorin Olariu

Cu drag iti scriu poeme,
Inspre a ta slavire!
Dar da-mi niste retete
De cura de slabire...

La multi ani cu sanatate!
:luck:
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2013
Herra_, utilizator
Vad ca si in Romania dispare \"specia\"

Daca nu esti elegant,
si in vorba, si in fapta,
Ei... bine! fii amuzant...
Si asteapta!

muuuult si bine :) ca mine!

Atat de mult mi-as dori sa ne intalnim. Noi...novicii in ale epigramei, cu cei consacrati!
Poate am noroc in viata asta!

Doamne! Cristina, iti dai seama ca facem parte dintr-o piesa in care nu jucam?!
Si totusi, facem parte! E extraordinar!
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2013
Herra_, utilizator
Corina,

E , într-adevăr , o miză,
Pe Sorin să-l întâlneşti
Dar nu ştiu de izbuteşti
Să-ţi iei viză:)

Am avut bucuria sa il cunosc pe donmul Sorin Olariu urmare unui duel epigramistic cu domnul Stelian Ologu, un alt maestru al epigramei, fara de egal in ale umorului. Stiu...v-am incurcat! Asa sunt epigramele...Si nu a fost deloc simplu!...asa cum ati putea crede...Cronicar al vremurilor noastre, "moderne" , domnul Sorin Olariu a pastrat, prin scrierile lui, tot ce se putea pastra ca trasaturi morale, fapte, stari, lucruri, din ceea ce inseamna romanul, satul romanesc, liric, improspatat cu o satira impecabila a vremurilor pe care le traim! Un fel de Caragiale in versuri. Stabilit in S.U.A., nu a uitat graiul banatean si nici obiceiurile! Ce il defineste ca om?! Este indrumator, mentor, prieten! Si mai ales este permanent activ! Epigrama, ca specie literara, este ceva "consumabil"...care "trece" odata cu vremea. Ei bine, domnul Sorin e conectat la vremurile pe care le traim, desi e stabilit in alte meleaguri. Va sfatuiesc sa ii cautati publicatiile si sa ii ascultati poeziile online! Meritam sa fim fericiti!

[ link extern ]
[ link extern ]
Pe "RRI on demand", alegeti sectiunea "weekend cu prietenii" 15.03.2014. Dupa sectiunea "sport", intra in direct (acum in reluare), pentru dumneavoastra, domnul Sorin Olariu. Sunt invitata in emisiune! Imi vine sa ma clonez!

=D>
multumesc avocatnet.ro
Ultima modificare: Duminică, 16 Martie 2014
Herra_, utilizator
Acum, ca mi s-a oferit ocazia, o sa postez un link cu scrierile mele...
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

La multi ani, "legally"! stelarman stelarman la multi ani,legally! si, parafrazand putin poetul, \"ne e dor de dumneavoastra, ca unui zid de o fereastra\" epigramisti eram noi amandoi, legally si cu ... (vezi toată discuția)
Concurs de epigrame (1) stelarman stelarman Buna dimineata! Asa cum v-am promis , incepand cu ora 10, lansam astazi primul concurs de epigrame de pe forumul Avocatnet.ro. Personal sper intr-o ... (vezi toată discuția)
Inceput de an nou ! ContSters109653 ContSters109653 Inventar Niste chei si-un portofel , doi cercei si un inel , niste ata si un ac , o poza de la "babac" , un creion si-un caietel , o stampila si un ... (vezi toată discuția)