Am avut bucuria sa il cunosc pe donmul Sorin Olariu urmare unui duel epigramistic cu domnul Stelian Ologu, un alt maestru al epigramei, fara de egal in ale umorului. Stiu...v-am incurcat! Asa sunt epigramele...Si nu a fost deloc simplu!...asa cum ati putea crede...Cronicar al vremurilor noastre, "moderne" , domnul Sorin Olariu a pastrat, prin scrierile lui, tot ce se putea pastra ca trasaturi morale, fapte, stari, lucruri, din ceea ce inseamna romanul, satul romanesc, liric, improspatat cu o satira impecabila a vremurilor pe care le traim! Un fel de Caragiale in versuri. Stabilit in S.U.A., nu a uitat graiul banatean si nici obiceiurile! Ce il defineste ca om?! Este indrumator, mentor, prieten! Si mai ales este permanent activ! Epigrama, ca specie literara, este ceva "consumabil"...care "trece" odata cu vremea. Ei bine, domnul Sorin e conectat la vremurile pe care le traim, desi e stabilit in alte meleaguri. Va sfatuiesc sa ii cautati publicatiile si sa ii ascultati poeziile online! Meritam sa fim fericiti!
[ link extern ]
[ link extern ]
Pe "RRI on demand", alegeti sectiunea "weekend cu prietenii" 15.03.2014. Dupa sectiunea "sport", intra in direct (acum in reluare), pentru dumneavoastra, domnul Sorin Olariu. Sunt invitata in emisiune! Imi vine sa ma clonez!
=D>
multumesc avocatnet.ro