buna ziua. am si eu o problema si poate ma ajuta cineva.
a venit seful blocului ca sa dam bani pentru repararea acoperisului. am gasit pe net ca trebuie sa suportam toti pentru ca este bun comun.
de asemenea stiu ca si uscatoria este tot un bun comun; doar ca la noi in bloc doar cei de la etajul 4 au voie s-o foloseasca. acolo este depozit nu uscatorie. cand am avut rufele in uscatorie au venit vecinele de la etajul 4 si mi-au pus toate rufele pe o singura sarma ca cica ar avea si ele de intins nevoie. uscatoria nu mai are geam pentru ventilarea aerului, deoarece vecinul de la etajul 4 a pus termopan cu manerul pe interior si il deschide doar cand are el rufele in uscatorie.va dati seama ca ne fiind ventilatie in uscatorie hainele miros "a acru".
eu i-am spus ca nu dau bani pentru ca nici acoperisul blocului nu este bun comun cum nu este nici uscatoria.
va rog sfatuiti-ma ce sa fac?
multumesc anticipat
@sim_dany
Propuneti CE sau Presedintelui sa se faca un grafic pentru folosirea respectivei uscatorii.
@Mariana Apostol
Subscriu si eu la Bravo si adaug Jos Palaria! =D>=D>=D>
@lucianoo
Ati fi avut aceeasi opinie si in cazul in care ati fi locuit la ultimul etaj? Nu.
Ati fi putut cumpara un apartament la un etaj intermediar daca nu ati fi avut acea diferenta de 6-7000eur? Nu.
Daca prin acoperisul pe care vecinul vrea sa il repare si dvs. nu doriti sa contribuiti se va infiltra apa pana la dvs. in apartament cum veti reactiona?
Legea nu este deloc aberanta ci, in aceasta situatie, este foarte corecta si echidistanta dar decizia este a dvs. pana la urma. Banii oricum se vor recupera de la dvs. tot in baza acestei legi.
Putina intelegere nu strica, mai ales intre vecini.:console:
:offtopic:
@presedintele
Imi pare rau, raspunsul Dv. catre @lucianoo se incarca in timp ce eu am sters mesajul lui, intrucat l-am considerat lipsit de valoare si instigator, pe fondul necunoasterii legii si a modului grobian in care vede traiul la bloc.
Cred ca sunteti de acord cu mine ca oamenii care vin in acest forum, vin cu probleme, poate unii vin si stiu sa dea raspunsuri la intrebarile altora, unii vin cu nemultumiri si incearca sa se lamureasca, poate nu se lamuresc, poate raman tot suparati, dar incearca. Mesajul pe care l-am sters....dovedea ca persoana nici macar nu incerca.
Stati linistita ca nu e niciun fel de problema.
Subscriu la cele afirmate de dvs. in privinta respectivului user.(din pacate sunt multi "vecini" din acest gen).:thumbdown: