avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot face pentru a determina continuarea urmaririi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot face pentru a determina continuarea urmaririi penale

Ce pot face pentru a determina continuarea urmaririi penale in urmatorul caz.

Din informatiile pe care le am urmarirea penala nu s-a efectuat intrucat politistul care s-a ocupat de caz sustine ca nu a reusit sa identifice agresorul si prietenul acestuia pe care eu i-am indicat ca si cont pe facebook in cazul agresorului, respectiv ca persoana parte a altui proces penal in cazul prietenului acestuia.

Ca parte vatamata, victima a unei agresiuni, am primit o instiintare de renunţare la urmărirea penală cf art. 318 alin. 1 NCPP "deoarece infractiunea savarsita se incadreaza in cerintele legii privind sanctionarea cu pedeapsa amenzii sau pedeapsa inchisorii de cel mult 15 ani si, totodata, se constata ca nu exista interes public in urmarirea acesteia".

Nu am primit notificarea nefiind acasa si dosarul a ajuns la instanta de judecata cu
Termen: 25.05.2017
Solutia pe scurt: În temeiul art. 318 alin. 15 Cod procedură penală, Constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei procurorului. Confirmă renunţarea la urmărirea penală. Definitivă.
Termen: 07.04.2017
Solutia pe scurt: JUDECĂTORIA ÎNCHEIERE 07.04.2017. În baza art. 68 Cod procedură penală raportat la art. 64 alin. 1 lit. f Cod procedură penală admite cererea formulată de domnul judecător, de abţinere de la soluţionarea dosarului. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat în cauză rămân în sarcina statului. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 07.04.2017.
Cel mai recent răspuns: alexberi , utilizator 09:25, 9 Iunie 2017
Din cate inteleg, nu se mai poate face nimic.
Am gasit ceva despre o cerere de repunere in termen a procesului.
Se mai poate cere o audienta la procuratura pentru a cere reluarea cercetarii, dar nu stiu ce sanse de reusita sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool aer expirat 0.44 ALINA PLOYOGEA ALINA PLOYOGEA Buna ziua. Va rog sa- mi spuneti la o alcoolemie de 0.44 in aerul expirat si la prima proba de sânge 0.90, a doua proba 0.71 , care ar fi consecințele. (vezi toată discuția)
Renuntare la urmarire penala, art.318 - cazier judiciar necunoscut721 necunoscut721 Ora estimata: 08:30 Complet: C6 fond Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă ÎCCJ-DIICOT-BT ... (vezi toată discuția)
Art. 318 alin. 12 ncpp - recuperare permis ALINA PLOYOGEA ALINA PLOYOGEA Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: Admite cererea de confirmarea a renunţării la urmărirea penală, formulată de procuror în dosarul penal nr. ... (vezi toată discuția)