avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cedare/casare/cumparare PC de la angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cedare/casare/cumparare PC de la angajator

Buna ziua,
As dori sa stiu cum se poate proceda in cazul in care firma a decis sa lase unui angajat PC la plecarea acestuia din firma.
Va multumesc pentru sfaturi!

Alte discuții în legătură

Cedare /casare /cumparare pc de la angajator lrap lrap Buna ziua, As dori sa stiu cum se poate proceda in cazul in care firma a decis sa lase unui angajat PC la plecarea acestuia din firma. Va multumesc pentru ... (vezi toată discuția)
Demisie - cum reusesc sa primesc o semnatura Herminia Herminia Buna ziua. In urma cu cateva zile am decis sa-mi depun demisia, cu preavizul legal de 15 zile calendaristice. Am facut un calcul pentru a-mi inceta CIM la ... (vezi toată discuția)
Pot accesa pentru prima casa daca am primit donatie inainte de a ma insura? adiwill adiwill Buna ziua, La varsta de 18 ani, parintii mei au dovortat, impreuna au hotarat sa imi lase mie si surorii mele apartamentul de 57mp. locuibili si o casa de ... (vezi toată discuția)