avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate PROCUROR CRIMINALIST
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

PROCUROR CRIMINALIST

Sunt la liceu și aș dori să urmez o carieră în domeniul criminalisticii, mai exact îmi place ideea de procuror criminalist, în ideea că acesta e cel care cercetează și se ocupă de cazuri. E adevărat că procurorul e cel care investighează crimele? Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmez după terminarea liceului dacă vreau să mă ocup în viitor de rezolvarea crimelor? Este procurorul criminalist cel care se ocupă de asta? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:07, 9 Iunie 2017
,,Munca de criminalist nu e una tocmai simplă, în care culegi zilnic lauri, criminalistica este o ştiinţă în care trebuie să îmbini cunoştinţe de fizică, chimie, biologie cu metodica, tehnica şi tactica criminalistică''.
Aveți aici un material: [ link extern ] /
și aici: www.avocatnet.ro/content/for...
[ link extern ]
iar aici aveți un interviu cu d-nă procuror-criminalist: [ link extern ]
andra dinu-criminalist: [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 9 Iunie 2017
Daniela Gratiela, Alte profesii
In primul rand, la terminarea liceului trebuie sa absolviti facultatea de drept si cursuri de specializare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procuror criminalist AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am 13 ani şi îmi doresc să devin procuror criminalist. Aşi vrea să ştiu cât mai multe despre studiile pe care trebuie să le urmez pentru ... (vezi toată discuția)
Referitor la cariera de criminalist Adrianahoj Adrianahoj De mult timp am vrut sa inaintez in cariera de criminalist dar am niste nelamuriri, nestiind pe nimeni cu acest interes. Exista un program zilnic sau se ... (vezi toată discuția)
Diverse intrebari legate de cariera shadow4all2000 shadow4all2000 buna seara. cine ma poate ajuta cu cateva raspunsuri?pentru a fi executor judecatoresc ce pasi trebuie de urmat?si pentru a fi procuror criminalist e suficient ... (vezi toată discuția)