avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preluare Registru rvs. online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preluare Registru rvs. online

Buna ziua,

Daca site-ul Inspectiei Muncii nu functioneaza (fara sa anunte in respectiva zi) iar angajatorul are de transmis un fisier rvs. rezultat in urma unor angajari, data salvarii fisierului rvs. in calculator (anterior cu o zi), este valabila la o transmitere ulterioara, cand portalul va redeveni disponibil?
Sau inspectorii vor considera data transmiterii fisierului rvs. valabila doar de cand ajung la ei in sistem?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 9 Iunie 2017
Niciodata pana acum portalul nu a functionat o zi intreaga ... prin urmare, transmiterea trebuie efectuata in termenii prevazuti de lege, iar data transmiterii este mentionata in codul de incarcare , cod care demonstreaza cand a fost transmis revisal-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Raport nepreluat revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, Cum procedez daca ieri am incercat de 2 ori sa mi se preia un raport rvs in Revisal , l-am incarcat de 2 ori, sa afisat anuntul: \" Registrul ... (vezi toată discuția)
Reges nu preia fisierele incarcate padarom padarom Am un calculator nou, cu memorie mai mare si ma confrunt cu 2 probleme: Am descarcat pe noul calculator direct versiunea 606, pentru ca se oferea aceasta ... (vezi toată discuția)