avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BCR pensii, titular decedat.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BCR pensii, titular decedat.

Bună ziua,
Fiica mea, în vârsta de 36 de ani, a fost înscrisă in pilonul 2 de pensii, la BCR.
În urmă cu doua săptămăni. am primit la adresa de domiciliu o înştiinţare prin care se comunică ca în contul său se află suma de 1900 lei .
Menţionez că în urmă cu 9 luni fiica mea a decedat, nu era căsătorită şi nu are copii. Pentru a recupera acea sumă este obligatorie , dezbaterea succesiunii ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:06, 9 Iunie 2017
Da. Va trebui sa prezentati la BCR un certificat de mostenitor in baza caruia vi se vor elibera banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ella67 ella67 Fosta mea soacra a decedat recent. A avut doi baieti: fostul meu sot (decedat anul trecut) si cumnatul meu. Am un copil de 16 ani cu fostul meu sot (noi am ... (vezi toată discuția)
Trebuie act de deces? koko2010 koko2010 Cum se procedeaza in cazul dezbaterii unei succesiuni in urmatoarea situatie: persoana decedata era in varsta( in jur de 80 ani) si nu a avut copii sau frati. ... (vezi toată discuția)
Acte(mostenire) pt casa in urma mortii proprietarilor actyv76 actyv76 bunicii mei au decedat,actele de proprietate ale casei unde locuim fiind inca pe numele lor.vreau sa aflu cum trebuie si cit ma costa sa facem actele pe numele ... (vezi toată discuția)