Buna seara,
Care este sfatul dvs in legatura cu procedura pe care ar trebui s-o urmez in desemnarea pe altcineva decat persoana mea sa-mi ridice bunurile personale?
Mentionez ca eu nu sunt in tara in acest moment si as vrea sa imputernicesc pe cineva. Tatal meu vrea sa vanda casa in care, eu inca mai am lucruri personale, nelasand pe nimeni apropiat mie sa le ridice. Adresa din cartea de indentitate e aceeasi cu cea unde am bunurile respective.
Care ar putea fi, daca exista asa ceva, procedura legala in acest caz?(imputernicire, declaratie pe proprie raspundere ca sunt ale mele(nu mai am chitantele respective), scrisoare cu caracter oficial???)
Va multumesc.
Se poate sa mandatati o persoana , daca ii veti face o procura .Insa inteleg din cele relaltate de dvs. faptul ca tatal dvs. se opune ca altcineva sa va ridice lucrurile. Insa va trebui sa va ganditi la modul cum veti demonstra ca lucrurile respective va apartin, intrucat, daca ele se vor pierde, tatal dvs. poate sa raspunda pentru ele( asemenea unui depozitar) , intrucat este singura persoana care a avut acces in locul unde spuneti ca lucrurile dvs. se afla.