avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce imi acte imi trebuiesc pentru vanzarile online
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce imi acte imi trebuiesc pentru vanzarile online

Buna ziua! As dorii sa fac in magazin online si m-am gandit sa-mi deschid un PFA (motivul este ca daca esuez sa il pot inchide, este mult mai usor) problema care imi apare stiind ca la PFA-uri trebuiesc atestate ca sa dobandesti un coduri CAEN (de exmplu pentru ce doresc sa fac imi trebuie codul CAEN 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet).

O alta intrebare este daca cumpar ceva din spatiul intracomunitar european si apoi sa le vand imi trebuiesc ceva documente?

Alte discuții în legătură

Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce cod caen sa aleg Miriam.M Miriam.M Confectionez produse handmade, mai exact tablouri si felicitari, realizate prin tehnica Quilling (in principal din hartie prelucrata foarte mult pentru a ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse handmade soniq20 soniq20 Buna ziua. Am un srl care are printre codurile caen si cel pentru vanzare de produse online. (activitate secundara). Daca doresc sa fac un magazin online in ... (vezi toată discuția)